Subscribe to JobRing via Email

Infosys Verbal Questions with Answers PDF

Infosys Verbal Questions with Answers PDF Download | Verbal Ability Questions for Practice

Candidates appearing for Infosys Campus Placements can download the Infosys Verbal Questions from here. Verbal Section in Infosys Question Paper has more marks when compared with other sections like Arithmetic and Reasoning. So candidates are advised to keep more focus on Infosys Verbal Questions. Here we have published a few sample verbal questions for Infosys Placements. Also, Infosys Verbal Ability Questions with Answers are available for PDF download. 


Infosys Verbal Questions from Placement Papers

Infosys Verbal Ability section comprises of 40 questions. So, Candidates have more chances to score more marks by preparing Verbal Ability. The verbal ability section has questions on Reading Comprehension, Sentence Correction, Misspelt Words, One Word Substitutions, Analogy, etc. As per the previous placements, this section has an allotted time of 35 minutes. So, candidates have to be focussed to score more marks within the time frame as there is no negative marking. 

Infosys Verbal Questions from Model Papers

Check the below sample questions as well as the PDF file which contains the verbal questions from previous placement papers.
Sentence Corrections
Direction 1-3: In each of the following questions, find out which part of the sentence has an error. If there is no mistake the answer is no error.
1. My father is / in bad mood/today / No error
   Ans: B
2. Both the civilians/ and army men / joined the First World War/today / No error
   Ans: B
3. The school is / within hundred yards / from my house / no error
   Ans: B
One  Word Substitutions
1. My father studies about birds and nests
(a). Archaeologist (b). Ornithologist (c). Apthomologist (d). Cardiologist
Ans: B
2. A thing that cannot be corrected
Ans: In Corrigible
3. A position for which no salary paid
Ans: Honorary
4. A person who abstains from Alcohol
Ans: Teetotaller
5. A thing that can be written on the tomb
Ans: Epitaph

Fill the Blanks
Directions for Questions 1-3: Choose the option which will correctly fill the blank.
1) I am writing to enquire _________the possibility of hiring a conference room at the hotel on the 2nd
of September.
A) Of
B) About
C) Into
D) After
2) _________ having her lunch, she stood - the tree and waited _______ him.
A) With, below, for
B) After, under, for
C) Inside, further, to
D) About, across, into


Infosys Verbal Questions PDF Download

check the below links to download the Infosys Verbal Questions in PDF. We will provide more questions in the coming days.
Infosys Verbal Ability Questions >>

No comments:

Post a Comment

JobRing Popular Posts